ÅSÅÅM!

Det är ju trots allt skidåkning vi är här för, tro det eller ej, så jag tänkte lägga upp lite bildbevis så det syns att vi inte bara trailertrashar... iofs, när den dagliga matsäcken består av ihoptryckta jordnötssmörsmackor i mataffärspåsar upp-teamat med kallvatten i en termos man vann på en längskidstävling runt Gruvriset i Falun 1993 så kanske man aldrig är riktigt otrailer, vad vet jag.

"När Patrik droppar är det inte klippans höjd som gör det, inte heller är det farten i uthoppet eller mängden puder i landningen. Istället är det hur han använder sin naturliga MMA-block för att konstruera den unika kompositionen genom luften som endast en äkta fårfarmare från Hoverberg kan hantera." Japp, så skulle en nordamerikansk reklam om Patrik och hans droppskills låta, troligen följd av ett sjukt erbjudande där man erbjuds ett signerat idolkort av Pat om man ringer in inom 3 minuter, trots att reklamen går igen 10 min senare. Själv väljer jag att presentera Patriks droppning med den här bilden. Man kan se MMA-blocken mycket tydligt i den, och ja, han blockar mot BÅDE sparkar och slag.


Nedan har vi en fin liten puderkulle innan Jonte röjde den och dess nyfallna puder som mätte mellan knä- och midjedjup.
 

Samma fina puderkulle samtidigt som Jonte pillowplufsar igenom den. Trots att den totalt inkompetenta kameramannen valde att ställa sig mellan åkaren och åkarens underställ så ser man att idag var en sjukligt fet dag. Åsååm var ordet.
 

/Simon the camera man

Kommentarer
Postat av: [HBK] mac

Najsiga pix, härligt att se att pat inte tappat skillzen



ta hand om er bios <3

2010-01-17 @ 12:30:31
Postat av: [HBK] Slaktarn

VART ÄR UPDATES?! SLUTA SLACKA! (puss!)

2010-01-20 @ 16:03:01
Postat av: [MODERATOR]

Vi jobbar febrilt, Inlägg kommer snart.

2010-01-20 @ 23:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0