skillx

Patrik visade på sjuka skills under hela resan till Revelstoke. Det som kommer här nedanför är bara ett megalitet urval.

1. Extra säkerhetskontroll på Arlanda. Patrik glider fram till passkollargubben och frågar om dom har dass därinne. mmhhm, det hade dom. Gubben frågar Pat om vi har transferat från nån annan stad. -Jepp, nattåg från Östersund svarar Patrik som inte riktigt hade greppat begreppet transit än. Gubben, som nu pickar upp Pats bondevibbar fortsätter med "-Har du checkat in?" Patrik, som tydligen är flygordsdyslektiker chockade publiken med "näeee, det har jag inte gjort". Gubben, som nu börjar bli ganska misstänksam frågar Patrik hur han har fått tag på boarding passet som han har i handen. Patrik funderar ett tag innan han klämmer fram "- ööh, det tog vi..". Vid det här läget fick jag och Jon rycka in och styra upp situationen så att inte män i svarta kläder skulle bilda hög på Pat, även om det kanske var just det han var ute efter.

2. På Chicago O'Hare. Minuter efter att Patrik försökt använda sina nya lingoskills genom att säga "We're just t-t-ran-ran-sitting-ing" (fortfarande inte riiiiktigt lärt sig ordet) till nån randomvakt i syfte att (enligt patrik i alla fall) ta reda på vart vi ska gå för att komma till immigrationsköerna. Det finns typ 7 köer för visitor (dvs oss), 7 köer för citizens och en kö som är nån slags special till en disk som säger Chigago-nånting. Trots att jag sagt typ 5 gånger att vi ska på visitors så klickar det för Patrik när han ser ordet Chicago över disken och börjar kastradsångs-skrika "Chicago! Chicago! Dit ska vi Simon! Chicagooooooooooooooooooooooo!!!" Den sjukt reserutinerade gubben på 50 bast bredvid oss fnissar ganska hårt samtidigt som min turiststatus stiger med 800% tack vare Pät utan att jag sagt ett ord. Yey.

3. När vi väl lyckats övertyga Patrik om att specialdisken inte är en supergateway direkt till downtown Chicago utan att vi verkligen ska till visitors så ställer vi oss i rätt kö. Det står en kille i kön och gör förkontroller av våra pass och inreselappar. När han hugger Pats pass utvecklas konversationen enligt följande:

Passduden: "-Do you have a visa?"
Pat: "huh?"
Passduden: "A visa, do you have a VISA??"
Pat: "Oh, you mean my passport, its this one" (pekar på passet som killen redan har i handen)
Passduden: "No, a I mean a VISA, do you have one?!"
Pat: "You definitely mean a pass"
Passduden: "VIIIISAAAAAAAAAAAA!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!"
Pat: "So you mean a pass?"

Här fick jag, Jon och Jonte rycka in igen så att Pats nästa flight verkligen skulle vara Calgary och inte Guantanamo...

Här skulle man helst skriva att vi kom fram och allt gick bra, men nope. Karma straffade Patriks oskillz med att låta Chicago sno vårt baggage, varav den snodde Jons extra hårt.

C-mon


Kommentarer
Postat av: Ems

So far är ju karaktären Patrik min personliga favorit alltså!

2010-01-10 @ 01:22:01
Postat av: Mary

att resa med patrik är som att resa med en utvecklingstörd.

2010-01-14 @ 23:02:25
URL: http://rehab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0