Tipsmaster 2000

Vi har märkt att de mest uppskattade postarna på bloggen är de som handlar om Patrik och hans galna upptåg, tänkte därför fortsätta i den stilen. Ända sen vi lämnade Svea Rike har Patrik spottat ut tips om smått och gott. Allt som oftast har tipsen varit riktade till Jon och rört totalt självklara saker som man ska klä sig varmt när det är kallt ute eller att det är bra att vara på busshållsplatsen i tid, för annars kan man missa bussen. Det roliga i det hela är att Patrik inte tänker på det själv, utan har helt omedvetet trädit in i rollen som klasspappa trots att ingen av oss, inte ens Jon, behöver någon. Datapata får ofc en hel del pikar av oss andra för detta, bland annat har Jonte nickname-at honom "Mr. Nuwitall" och varje gång ett "visdomsord" slinker ut tävlar vi andra i princip i att först slänga upp ett pekfinger i luften och säga "Tips!". Detta stoppar dock inte Patrik som bara fortsätter i sin hjälpsamma stil. Alldeles nyss tex gled jag, Jon och Patrik in på den ganska hala parkeringsplatsen till trailerparken efter wing nighten och såg att det var stjärnklart så vi kikade upp på himlavalvet lite. Hade det inte vart för Patrik hade det kunnat gå illa, men som tur var varnade han mig och Jon innan olyckan var framme: "Var försiktiga när ni kollar uppåt så ni inte ramlar bakåt. Det kan faktiskt hända!"
"Håll upp nosarna när du droppar" är en annan klassiker Patrik drog till mig innan han följde upp min lyckade landning med att köra ner sina skidor till jordens medelpunkt 10 sekunder senare.

/Simon

Kommentarer
Postat av: starfighter

haha, det är bra patrik!

Som den äldste har man ju ett visst ansvar för resten liksom.. Känns tryggt att du håller koll på dom andra, speciellt på platser där man lätt kan göra fel eller komma vilse. Som tex flygplatser.

2010-01-21 @ 10:04:51
Postat av: karolin

Hahaha HUMOR!

2010-01-22 @ 14:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0